Annie Sloan Wall Paint™

Ervaar een muurverf met een rijk achtergrondverhaal, door kunstenaars goedgekeurde pigmenten en een ongeëvenaarde dekking. Sluit je aan bij de industrie-experts, interieurbeïnvloeders en professionele schilders die Annie's kunstgeschiedenis-expertise al naar hun muren brengen. Annie Sloan's Wall Paint presteerde beter dan de toonaangevende premium verfmerken in prestatietests.

Annie Sloan Wall Paint™ is uniek in zijn soort. Het is een verf met rijke pigmenten voor een perfecte dekking en een prachtige matte fluweelachtige uitstraling. 

De verf is afneembaar en afschrobbaar dus ook ideaal in keukens en achter het gasfornuis.

1 blik van 2,5 liter is maar liefst goed voor 36m2 onder normale omstandigheden.  Dit is ontzettend zuinig.

De verf is na 45 minuten droog en overschilderbaar. Wij adviseren de verf op gladde muren op te zetten met een kleine vachtroller en voor muren met structuur adviseren we de Annie Sloan blokkwast.

Net gestuucte muren moeten minimaal 2 tot 3 weken drogen voordat ze geverfd kunnen worden en deze hebben ook eerst een voorstrijk nodig om het zuigen tegen te gaan.

Er zijn 32 prachtige Wall Paint Kleuren in het assortiment van Annie Sloan™ nieuwsgierig naar alle kleuren ga dan naar de webshop en klik op Annie Sloan Wall Paint hier zijn alle kleuren te bekijken.

 

© 2017 - 2022 By SteffieZ | Annie Sloan verf kopen online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel