Levertijden

Levertijd & verzendkosten


Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bij betaling via IDEAL wordt de bestelling dezelfde dag (uiterlijk de volgende dag) verstuurd. Onder normale omstandigheden wordt de bestelling de daarop volgende dag bij u afgeleverd. (woensdag t/m zaterdag). Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. 

Voor de verzendkosten wordt in eerste instantie €6,95,- gerekend, voor sjablonen €3,95. Wanneer de bestelling verzonden is en de daadwerkelijke kosten bekend zijn, worden de teveel betaalde verzendkosten direct terugbetaald. U betaalt zodoende nooit teveel! 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

© 2017 - 2022 By SteffieZ | Annie Sloan verf kopen online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel