Herroeping

herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via bysteffiez@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die u via deze webwinkel koopt en waarvoor geldt dat ze op maat volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt. De verkoop van deze producten is na succesvolle betaling definitief.

 

Download hier het formulier voor herroeping (PDF)

© 2017 - 2022 By SteffieZ | Annie Sloan verf kopen online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel