algemene voorwaarden

Levering 

Afhankelijk van de gekozen betalingswijze worden de artikelen als volgt verzonden: 
• Bij betaling via IDEAL wordt de bestelling dezelfde dag (uiterlijk de volgende dag) verstuurd. Onder normale omstandigheden wordt de bestelling de daarop volgende dag bij u afgeleverd. (woensdag t/m zaterdag)
• Bij betaling via vooraf overmaken wordt de bestelling verstuurd na ontvangst van de betaling. Onder normale omstandigheden wordt de bestelling de daarop volgende dag bij u afgeleverd. 
• Er kan geen garantie gegeven worden over bovengenoemde leveringstermijn. Wanneer u tijdig bestelt heeft u de producten ook op tijd in huis! 
• Indien een product niet op voorraad blijkt te zijn wordt er contact met u opgenomen. 

Betaling 

• U kunt de producten afhalen in de winkel en daar met pin of contant afrekenen
• U kunt in de webshop via IDEAL betalen
• U kunt ook het bedrag vooraf overmaken . Hierbij moet u wel rekenen op circa twee extra werkdagen voordat de bestelling verstuurd wordt.

Retourneren van goederen 

Elke aankoop mag binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. De teruggestuurde goederen moeten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zijn om in aanmerking te komen voor een volledige terugbetaling. Na ontvangst en controle van de goederen storten wij het volledige betaalde aankoopbedrag terug op uw bankrekening. 

Alle retourzendingen dienen een kopie van uw originele factuur te bevatten alsook uw bankgegevens. Vriendelijk verzoeken wij u ook de reden van het retour zenden aan te geven. Portokosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. U kunt natuurlijk ook de producten retourneren in de winkel

Alle artikelen worden met zorg ingepakt en verstuurd. Mocht er bij ontvangst beschadigde artikelen geconstateerd worden, dan dient u direct contact op te nemen. 

Verzendkosten 

Voor de verzendkosten wordt in eerste instantie €6,95,- gerekend, voor sjablonen €3,95. Wanneer de bestelling verzonden is en de daadwerkelijke kosten bekend zijn, worden de teveel betaalde verzendkosten direct terugbetaald. U betaalt zodoende nooit teveel! 

Workshops 

Workshops dienen direct bij boeking te worden voldaan. Dit kan via de website (Ideal), via overboeking, contant of met pin in de winkel. Pas wanneer de workshopkosten voor alle deelnemers is voldaan is de boeking definitief.  Bij het boeken van een prive workshop is het minimale aantal deelnemers 6.  Wanneer de workshop met minder deelnemers gevolgt wordt, blijft het bedrag op basis van 6 deelnemers. Het annuleren van een workshop is mogelijk, hier zijn wel kosten aan verbonden. Wanneer de workshop een week voor de geplande datum geannuleerd wordt, is restitutie niet meer mogelijk. Het is wel altijd mogelijk iemand anders de workshop te laten volgen.

 

© 2017 - 2021 By SteffieZ | Annie Sloan verf kopen online | sitemap | rss