MEUBELS VERVEN

Meubels Verven

Oude meubelstukken zijn uniek, zeker omdat er vaak een mooi verhaal aan vast zit.
Het oude buikkastje van oma, die mooie kast die opa nog gemaakt heeft in de oorlog, het leuke wiegje waar de hele familie ingelegen heeft.
Zoveel mooie verhalen maar vaak passen deze meubels niet meer in je interieur qua kleur en style.
Maar dat is verleden tijd.....Je kan deze weer helemaal mooi maken naar je eigen stijl, kleur en smaak met Annie Sloan Chalk Paint™ of met  Fusion Mineralpaint.


Als je aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint hoef je je meubel niet te schuren, je maakt je meubeltje schoon met een mild sopje en kan gelijk aa de slag met het leuke werk. Wil je een robuuste look dan breng je de Chalk Paint wat rommeliger op met de Oval Brush no. 8 van Annie Sloan.
Wil je nu graag een wat  strakkere look dan verdun je je verf met een beetje water en verf je wat netter met de flatbrush van Annie Sloan deze zijn speciaal ontworpen voor haar Chalk Paint. Met Annie Sloan creëer je een authentieke look. Je werkt deze verf altijd af ter bescherming met een laag Clear Wax.

Wil je graag een moderne matte look en met een roller werken dan kan je ook kiezen voor Fusion MineralPaint. Een acrylaatverf waar de afwerking al ingebouwd zit. Van te voren je houten meubeltje even licht opschuren en ontvetten, heb je nu fineer of een hele gladde ondergrond gebruik dan eerst even een laagje Ultra Grip van Fusion dit is een primer welke je 12 uur van te voren aanbrengt. Daarna kan het leuke werk beginnen. Je verft je meubel met 2 laagjes Fusion Mineralpaint, deze kan je opbrengen met een kwast of voor een heel glad resultaat met een microvezelrollertje. Daarna ben je klaar, wel even de verf 3 weken goed uit laten harden dus in het begin even voorzichtig met je meubel omgaan.

voor uitgebreid advies en tips ben je van harte welkom in onze gezellige winkel met genoeg voorbeelden in s'-Gravenzande. Ga je liever niet zelf aan de slag, dan kan je je meubels door ons laten Verven. We kunnen dan samen kijken naar wat mogelijk is en wat bij je interieur past. Je kan vrijblijvend langskomen voor meer informatie. Een foto van het interieur en het betreffende meubelstuk is dan handig om bij je te hebben.

 

 

              

                        

              

 

        

 

 

 

 

 

        

    

© 2017 - 2022 By SteffieZ | Annie Sloan verf kopen online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel